Nu var de en vecka sen som Zack blev 9 månader. Jag vägde han i påsk när vi var i piteå hos svärföräldrarna (som har en våg) och han väger 22 kg. 
 
Den här hunden imponerar på mig för varje dag som går! Han tycker typ att allt arbete är kul! Så positiv hund :)
 
Jag har börjat att lägga hårda spår åt honnom. I början gjorde jag godisrutor. Sen utökade jag med korta spår som utgick från godisrutorna. Han är så sjukt het på o spåra! Största problemet är hur jag ska få ner farten, kanske det är för lätta spår? Jag lägger raka godisspår på grusväg som jag går direkt. Kanske ska skippa att lägga godis? Eller öka tiden? Jag hoppas få lite svar då jag anmält till SWDIs seminarium om hårda spår om ett par veckor.
 
Lydnad kör vi mint två ggr/vecka. Har jobbat lite med att få in hans rumpa då han gärna går på dubbla spår och inte har kroppen helt rak i fitt följ.
 
Jag tycker att han fått  mkt mer leklust/kamplust på sistone. De hade jag verkligen inte trott att han skulle få eftersom han verkligen inte varit så lättflirtad med lek tidigare. 
 
Uppletande har han också fått testa på, jisses jag gissar att han kommer bli väldigt het i jaktträningen. Får se om jag kan ratta denna ferarri framöver :) Att springa, och att leta ja de är nog de bästa han vet!