Idag har jag o Peter varit ute o shoppat loss i Piteå. Har ju som aldrig tid till att shoppa i Umeå. För varannan helg jobbar jag på maxi och varanan helg har jag antingen varit på agilityträning eller varit på andra äventyr. Men nu jäklar kan jag fylla på min garderob.

Började med att köpa en vårjacka. Eller vår "kappa" kanske man kan säga. För 1100. Men de kan den va värd för den var jäkligt snygg. Sedan köpte jag massa underkläder på HM för min hund tuggar sönder mina trosor när jag lämnar henne ensammen. Hittade en snygg randig kofta på Cubus som numera är min favoritbutik i Piteå :) Sedan hittade jag ett snyggt partylinne på MQ för halva priset.  Så idag var en lyckad shoppingdag. Nu blir nästa shopping till sommaren ;)
idag har jag inte gjort mycket. Tog sovmorgon til tio, åt frukost, gick en skön långpromenad med Peter och Wilma i de vackra vädret. Sedan gick vi till Peters farfar och hälsade på. Har oxå hunnit med att sitta och plugga en stund. Skönt o hinna med o göra lite så man inte blir allderles översvämmad av arbete när mankommer tillbaka till skolan efter påsken. Imorgon är stan öppet och då ska jag ut o shoppa :)

Såklart så kommer en rejäl förkylning och knackar på dörren när jag väl får lov från skolan. Detsamma hände när jag fick julov. Då låg jag däckad i några dagar och min förkylning bet sig envist kvar hela jullovet. De lär väl gälla för detta påsklov oxå. Det är så typiskt.

Iallafall så har jag farit till Piteå med Peter och idag var vi i Lisas stuga och pimplade, bastade och bara myste allmänt. Wilma har börjat löpa nu så Fritz var helt skogstokig. Det var lite jobbigt. Dessuto är det lite jobbigt att jag missar den inofficiella agilitytävlingen i nordmaling näsa helg eftersom löptikar är förbjudna :( ÅÅ varför ska hon löpa just nu? Jag hade verkligen peppat inför den här tävlingen. Dock är hon verkligen schkitzofren nu när hon löper så jag skulle inte ställa upp med henne i vart fall även om jag fick.  Men en glädjande sak är iallafall att då kommer hon inte löpa til valborg och då ska vi på en officiell agilitytävling i gävle. Det blir roligt. Då är jag ledig ons-söndag. Iof är det min jobbhelg på maxi men har ansökt om ledigt och det är om flera veckor så de borde jag få.