Ååå nu såg jag att det skulle vara en clinic på hippologum som skulle va GRATIS!! för bra för o va sant. Men, såklart ska ja ju jobba just den helgen. Typiskt. O gången efter så har jag nytt schema. Suck

Idag ska jag iallafall fara på step dance :) de ska bli skitskoj. Har inte varit på aerobics sen i november typ.. hehe de e ju hemskt juh! får se om jag kommer ihåg något eller blir helt lost i skallen hihi..
Alltså ja blir vansinnig. Nu har mitt trådlösa internet börjat krångla igen. ÅÅåå jaha inte tid me sånt här. Skiter i eftermiddagens lektion. Ska lämna in min cykel på reparation o sen fara på ridning. Wilma luktar dessutom apa så ja ha tvättat henne nu.  Ska städa lägenheten oxå.. Ikväll blir de plugg.
åå idag har varit en lång dag. Jag börade med att vara väldigt duktig o läste massa vetenskapliga artiklar. Har nu läst 4 av 8 som jag har seminarium till på onsdag. Wiiie! Sedan for ag o gymmade--> det var oxå duktigt av mig. Nu har jag gymmat ben, bröst, rygg axlar vader mage triceps denna veckan :) ganska duktig jag har varit. Sen spelade jag beach med de två canadensiska killarna i min klass plus en tjej som hette Joyce. De gick ganska bra,är ganska nöjd över mina fingerpassningar nu. De ger nånting av att harva runt på beachträningarna alltså :)

Sedna skulle jag på jobbet. Fan, punka på cykeln. Och bakdäcket oxå.. baaah! Jobbigt, men bara pyspunka som tur var.. Kunde cykla med det till maxi iallafall. Men fan vad halt de är ute, helt otroligt. O inte sandar de heller. Helt som en isgata är det. Jag är förvånad att ja inte ramlade nåt idag. Jobbet gick ganska bra. Sen skulle ja cykla ned på stan o gå på bio me Pekker Lisa och Maria. Tog fan 35 minuter o cykla.. Var tvungen o gå bitvis pga halkan o sen va de ju kolmörkt stora bitar av vägen eftrsom varannat gatlyse e trasigt :S Var tvungen o pumpa upp cykeln på vägen oxå.. Sen såg vi bio o den var ganska kass tyckte jag. Ingen handling, bara skrik, spring o skjutande. O så slutade bara filmen helt plötslig.

Hade köpt en ny slang till cykeln och pekker skulle hjälpa mig o byta (snällt :) men då såg ja att hela däcket va hål på så de la vi ned.. :( fan oxå.. hur ska ja ta mig nu då? Måse lämna in cykeln på verkstad och få den fixad, för fem ekrar var trasiga och däcket har börjat vobbla.. suck.. när ska ja hinna det eg? Har ridning på måndag o måste ju ta mig dit på nå sätt oxå.

nu ska ja gå isäng..