Här har det varit bloggtorka ett tag, inte för att de inte hänt något, de har hänt massor. Men just därför har jag inte haft tid. Jobbar man till 5 varje dag så blir det helt enkelt ite mkt tid över till datorn. Nu ska jag flytta dessutom om en vecka så jag har börjat så smått att rensa och röja.

Ikväll var jag iallafall på sommarcupen i holmsund. Det är en agilitytävling i tre deltävlingar, en i holmsund, en i nordmaling och en i umeå. Man samlar poäng och sedan koras en slutgiltig vinnare. Klasserna som körs är hoppklass 1 och en agilityklass 2/3. Jag är med Wilma i klass 2/3 eftersom vi officiellt tävlar klass 2.

Wilma var då seg som ett klister, jag skäms nästan att jag förväntar mig att hon ska vara som hon var sist jag slutade tävla med henne i höstas. Men i vintras på agilityträningarna hade hon fart vad jag kunde minnas, de känns som att löpet sitter i henne fortfarande och hon blir extra känslig och låg om hon känner minsta lilla press från mig. Jag får verkligen bita ihop och peppa henne ännu lite extra när hon blir sådär men ibland vill jag bara gå av planen o ge upp när hon blir sådär. Samma sak var det igår när jag sprang en runda med henne, fick typ släpa henne runt.

Men vad gör man? Det är bara att gilla läget och försöka göra det bästa av situationen, jag vet att hon kommer bli bättre av att få träna mer och bli säkrare på hinder och min handling samt att den värsta segheten släpper nån månad efter löp. Körde två lopp, diskade mig ena loppet och nollade andra, så kom på 6e plats av 15. Dock diskar jag mig hellre och har mycket fart än att nolla med en usel tid.

Gjorde en roadtrip till sundsvall i helgen, dels för att kika på ett antal bilar och dels för att  stanna på Ikea o köpa grejer till lägenheten. Så det blev ett bilköp :) Så nu har jag äntligen en bil. Nu slipper jag parasitera på andra som har bil utan andra får parasitera på mig istället :)

Såhär ser pärlan ut: Det är en opel vectra -99 med rymligt bagageutrymme! ;)

Klicka för att se nästa bild

Igår fyllde jag år, hela 26 år har jag hunnit bli. Men kvällen var vigd åt agility. Umeå bk hade en inoff agilitytävling som jag bara inte kunde missa. Men efter den så bjöd jag familjen på tårta vid 9 snåret på kvällen. Agilityn gick sådär, iof finn det ju en anledning till det och det är att jag inte har tränat så mkt med Wilma på sistone, hon har haft en månads paus från allt vad agility heter under löpet. Men dock så var hon ändå otroligt seg, är löpet som känns av tycker jag. Det var en klass 2/3 bana och första varvet gick hyfsat men wilma hoppade ett hinder från fel håll och det blev disk, andra gången tjorvade hon i slalomet och försökte reda ut det men då blev Wilma låg och ville ingenting. Då får man släppa allt o bara köra raka vägen ut. Trist, det är visst en del kvar till toppformen.

Imorgon ska jag ha lite tårta för vännerna hade jag tänkt. Så alla som vill får komma o få sig en tårtbit, dock hade jag inte tänkt på att det var midsommar på fredag och många är bortresta o har annat för sig men men .. då blir de mer tårta för de som kommer istället :)
Jag kom eg hem i lördags men jag har haft ett himla sjå med att tvätta alla kläder jag använt och i söndags tillbringade jag dagen i ösregn på vännäsutställningen så det har inte blivit tid till att blogga. Det kommer nog inte bli lika frekvent bloggande framöver eftersom ett 8-5 jobb inte lämnar mycket tid över. Den tiden som blir vill jag ägna mina hundar och Peter :)

Iallafall så var kretaresan helt underbar, min syster tog alla bilder och har inte hunnit få dem än så bilder dröjer. Varmt som tusan var det, 37 grader sista dagen och lite utflykter, god mat och mycket sol och bad hanns med. En välbehövlig semester långt borta från kyla och regn.

Lördagen när jag kom hem ägnade jag åt att tvätta, städa och handla. Söndagen åkte jag till vännäs för att titta på utställningen. Sämsta vädret någonsin, ösregn, hundarna blev som blöta råttor. Det var iallafall skoj att se lite vänner och bekanta som ställde ut sina hundar. Bra miljöträning för Elton oxå. På kvällen så for jag och Peter och provkörde två bilar, den ena var riktigt fräsch, tyvärr hade den gått nästan 30.000 mil så av den anledningen avböjde jag tillsist, den andra bilen var en halvkombi och jag kände att de nog skulle vara bra med en vanlig kombi som jag kan få plats med lite mer saker än bara hundarna i. Så nu har jag testat och ringt på en hel del bilar utan att det har blivit nån, börjar känna mig lite otålig men vill inte heller köpa bara för att köpa om jag inte hittar nån som inte känns helt bra.

Idag var första dagen på mitt nya jobb. Vi åkte ut till vindeln och svartbergets försökspark och samlade in material som jag senare ska sitta i labbet med. Det regnade hela tiden och vid halv 3 gav vi upp, min handledare hade bara en windstopper på sig och hon var genomblöt. Imorgon ska vi ut igen, hoppas det är bättre väder då. Ska ta med bägge hundarna då oxå.

Sedan på kvällen hade jag möte med min sjukgymnast för att se om min rehabträning börjat ge resultat. O de hade den! Fick lite nya övningar och sen ska vi ses efter sommaren för att se om de kanske har blivit helt bra! Wieee, jag kanske slipper operera ;) Nu har jag oxå en anledning till att fara till gymmet 3 gånger i veckan.

Elton måste ha börjat bli lite könsmogen, han kan inte stå still,  bara flamsa omkring o 110  och hoppa och nafsa i kläderna. Han kan inte längre sitt eller ligg, inte heller stanna. Han har en hel myrstack i kroppen tror jag.  Suck

Imorgon är det dock en inoff agilitytävling :) ska bli skoj o testa Wilmas form. Vi satsar på det där med att vila oss i form ;)