Nu är valparna registrerade på hunddata :) Elton har ju en kull i Norge med men den sidan är inte öppen för alla utan man måste registrera sig som användare samt vara medlem i NKK för att få tillgång till "Dogweb". Tycker egentligen att de skulle kunna finnas ett nordiskt register som var öppet för alla att kolla i. För det är ju inte alltför ovanligt med att det sker parningar över landsgränserna.
 
 
Sussie och Niklas har tagit fantastiska bilder på Os truppen, här är de nyss fyllda 6 veckor :)
 
Lyckostigens häftiga hellner
 
Lyckostigens Rusande Rickardsson "Mini-Elton"
 
Lyckostigens Explosiva Emil
 
Lyckostigens Nitiska Nelson
 
Lyckostigens Otroliga Olsson "Mini-Musse"
 
Och så tikarna: Lyckostigens Kaxiga Kalla:
 
Lyckostigens Imponerande Ida:
 
 
 
 
 
 
 
Nu har valparna fyllt 6 veckor. Till helgen ska jag ner och hälsa på dem och välja ut den som ska bli min :) Kan fortfarande inte tro det! Känns helt underbart!
 
 
 
 
Det var mycket att blogga om efter helgen, hinner inte med att skriva om allting i ett svep så därför kommer en del nu istället.
 
Efter vi var klara i Härnösand i söndags så kastade vi in oss i bilen för att åka upp till Umeå igen och hinna delta på UBHK årsmöte.
 
Helt otroligt att vi hann dit (nästan i tid).
 
Efter årsmötet delades det ut utmärkelser till Umeå ekipage som visat framfötterna på tävlingsplanerna under året. Jag blev uppropad ett flertal gånger och tillslut började det nästan bli lite tjatigt ;) Jag fick ett par rosor för varje grej vi presterat och tillslut hade jag en hel bukett!
 
De prestationer som uppmärksammades var:
 
Spårchampionat
Agilitychampionat x 2
Lydnadschampionat
DM guld i lag (agility)
DM mästare i bruks (spår)
 
Dessutom fick jag fin fina ljuslyktor!
 
Jag tackar UBHK så hemskt mycket! Förra året blir nog svårslaget men vi har ju redan deltagit på ett SM och har ett till framför oss.