Fan vad jag är dålig på att ta tag i saker. På sista tiden har jag bara hoppats att allt ska lösa sig på ett mirakulöst vis och inte gjort något åt saken. Men idag tog jag tag i några saker.
 
1 Mailade Malin om USA och om och när jag o Peter kan hälsa på..

2 Gick till Per Hansson på skogsskötsel för tredje gången och fick tag i han (äntligen) och pratade exjobb. Tyvärr hade han ej tid för handledning men hänvisade mig vidare och skickade lite telefonnr till personer på SCA och norrskog som kanske kan ha något intressant åt mig.

3 Har tagit tag i o packat (sista minuten iof) 

4 Läst klart snart 3 av 4 articklar

nästa vecka ska jag skriva massor av cvn på löpande band o skicka. Ska ringa om x jobbet. Tror träningen får stryka på foten nästa vecka. Nu ska ja ha skoj, ska till hemavan ikväll wiiii :)

 

suck, när man har jobbhelg så går helgen så jäkla fort. Igår skulle såklart alla storhandla just innan stängning. Har de ingen respekt för att vi som jobbar vill gå hem nån gång?  Klockan blev halv elva innan vi kunde stänga. O sen blev kl efter 11 när ja kom hem.

Igår hade jag iallafall jättetrevligt när vi for o åkte skridskor ett gäng vid östra :)
Har haft en kompis på besök i två veckors tid nu. Någonstans drar jag gränsen för min gästfrihet. När jag kom hem och hon hade åkt så hade hon lämnat massa disk på diskbänken (som bara var hennes) använt mitt schampo och min rakhyvel, min hårspray och min pafym.

Sedan har jag diskat undan efter henne hela veckan, stått för all mat som hon har försett sig med från mitt skafferi och tvättat täcket efter att hennes hund pissade där.

Mina grannar är säkert pissed off eftersom de har skällt till förbannelse dessutom.

Skönt att hon har åkt nu...