Ikväll ska jag klä ut mig till indian och fara på maskeradpartaj. Det blir middag och efterätt hos Peter med några till och sedan partaj! Tänkte klä ut mig till cowboy men Peters syrra ska va de så då är jag indian istället.

Har lagt upp lite agilitybilder förresten i mitt fotoalbum. De finns så sjukt många agilitybilder men ja lägger bara upp några eftersom jag har begränsat utrymme på hemsidan... Man längtar till sommarens tävlingar när man ser dem.
Ikväll ska vi ha redovisning på instruktörsutbildningen. Vår grupp ska redovisa om hantering och visitation. Vi är indelade i smågrupper och har ett ämne var. Sedan ska vi lära oss att ge konstruktiv kritik. Ska bli spännande och höra på de andra grupperna. De hade: Passivitetsträning, belöning, miljöträning och sedan var de två gruper till som jag inte kom ihåg vad de hade.

 Det är väldigt fint väder idag, kallt men soligt så jag tog en långpromenad i skogen med Wilma och Mitra som fick vara här idag. Så skönt var det! Känns jättehärligt att de frusit på. Alla vattenpölar är frusna och hundarna behver inte torkas av när man kommer hem.

Jag försöker bearbeta Ida som har Mitra att vi ska vara med på lydnadstävlingen i slutet av november. Det skulle kännas skönare att ha med någon som heller aldrig har startat förut. Så slipper man vara ensam om att göra bort sig ;)

Nu sitter jag bara hemma och gör massa diagram i exel till exjobbet. Man blir så distraherad att göra annat när man bara är hemma. Bland annat surfade jag in på min ridskola. De är helt sjukt att de kostar 212 kr per lektion att rida! Alltså blir det 5000 kr per termin av att rida en gång i veckan. Jag har avsagt mig from nästa termin att rida. Jag tänkte rida med studentryttarföreningen lite då och då när jag har tid istället. Det kostar 130 kr per lektion och så behöver man inte binda upp sig för ett visst antal lektioner. 
Idag har varit en aktiv dag. Inte att jag har varit aktiv i skolan däremot. Jag for till skolan på fm och satt i tre timmar i labbet. Sedan åkte jag hem, åt lunch ut med Wilma och for till IKSU. Där blev det gym och sedan spelade vi beachvolley. Det gick faktiskt riktigt bra! Har saknat o spela beachvolley eftersom det är så svårt att få tider numera. Längtar redan till nästa gång jag får tillfälle! Det är en av anledningarna att jag vill stanna i Umeå efter jag går ut skolan i vår. Nr ett är att jag har pojkvän och vänner och familj här. Nr två är att IKSU finns och man kan träna beach inomhus hela den långa mörka kalla vintern. För på vilka fler ställen finns det inomhus beachplaner i sverige?

Sedan var det öppen spanielträning på calshöjdsskolan igen. Det är eg springerklubben i västerbotten som anordnar träningen men bara en springer var där idag! Annars var det några cockrar, settrar och några jättefina welshar! Welsh är en av de hundraser som jag skulle kunna tänka mig. Lite större än cockern, verkar alltid glada och arbetsvilliga och så vackra!

Träffade Wilmas halvkusin hubbe på träningen. Han har startat på grundprov! Men de gick väl sådär för han ville inte lämna ifrån sig fågeln utan bet den mitt itu så det knakade på provet.  Wilma och han är väldigt olika trots de e halvkusiner. Hubbe är mer energisk och frammåt än Wilma men mer självständig och har sin egna vilja. Jag skulle vilja ha en hund som är energisk som Hubbe men har "Will to please" som Wilma.

Sedan var det dags o låta hundarna prova fågel. Wilma var lite skeptisk, trodde hon skulle vara mer exhalterad eftsom hon älskar fjädrar!  Men jag har tränat henne på apport kommando och hon tog den snällt i munnen. Dock togs det fram fågelvingar oxå och den fullkomligen älskade Wilma! Hon ville knappt släppa den. Jag fick behålla den efter träningen var slut.