Idag var jag på grillning hos Sandra som jag känner här i övik. Det var väldigt mysigt o framförallt trevligt o träffa lite folk. Vi var hos Sandras föräldrar och Sandras syster, pojkvän och dotter på 5 år var oxå där. Verkligen en bedårande liten flicka som hade stora bruna ögon och långt brunt hår och goa kinder. Ett tag var hon rolig. Dansade, gjorde grimaser osv. Men efter ett tag tyckte jag det kändes ganska tjatigt att hon stal allas uppmärksamhet hela tiden. Jag gillar barn men tycker det blir jobbigt om man ska umgås med kompisar o sedan handlar hela kvällen om att titta på vad ungen gör o lyssna på vad hon säger.

Är rädd att det kommer bli värre med sånt här i framtiden. En kompis har redan fått unge och en till kompis är påväg o få. Det känns som man kommer sluta umgås med dem för jag känner inte att jag har något gemensamt med dem längre då. Då blir de bara snack om ungen osv. Visst jag var uppslukad av Wilma när jag skaffade henne och ett tag framöver men det la sig efter ett tag. Och jag vet att inte prata hund med de som inte har hund för de kan bli tjatigt i längden.

Men det återstår väl o se, är bara mina aningar hur de kommer bli. Jag kan ha fel och hoppas det.

För övrigt var det en väldigt fin dag idag. Lite varmt för o jobba, termometern visade 30 grader utomhus! Fick nästan solsting i värmen. Men imorgon får jag åka hem. Det ser jag fram emot. Hoppas på bra väder så jag kan sola o bada o bättra på min färg. Imorgon kväll ska jag på agilityträning och ta med mig båd Wilma och Fritz. Känns kul med två hundar som jag kan varva mellan :) Dessutom är de bra o få träna lite med Fritz.Har nämligen blivit erbjuden o tävla med Fritz i nordmaling eftersom Lisa är i södra sverige o hämtar upp sin valp då.

Förresten måste jag bara nämna min kusin som e såå snäll mot mig. Han har ju lånat ut sin bil till mig. Inte nog med det, han ska ordna så att min bil kommer ut på blocket o försöka sälja den åt mig  :) Man ska inte underskatta sin släkt. Men det är klart, vi kusiner måste hålla ihop nu när alla har förlorat sin mamma. Helt sjukt är det. Fyra systrar har dött och det mellan 40-59 års ålder!!

Nä nu ska jag se sex and the city. Synd de är så sent, blir så trött då men jag måste se, de e så bra!

Godnatt

Nu måste jag få buttra av mig lite. Är egentligen på ganska bra humör trots att jag är jättehungrig (åt en macka till lunch och har inte ätit middag än o klockan är snart 19.00) Men man blir ju lite surig när man ska laga mat och det inte finns köksredskap. Dessutom finns de ingen ugn i lägenheten så de e bara o glömma o ugnssteka någonting.

Tjejen jag hyr av är förövrigt ganska skum oxå, hon är rökare, så allt härinne luktar gammal rök :( Sedan måste man starta om datorn o joxa på massor hela tiden för internet slår av o på jämt. Störande!! Sedan har tjejen ingen dammsugare. Eller rättare sagt hon har en, men den e bara för syns skull verkar de som för hon använder den inte utan en sop! Fatta vad äckligt o inte kunna göra rent här ordentligt, plus att hon har katter oxå så det blir ju en del hår kan man tänka sig.

Sedan de som jag mer är irriterad över är mitt hatobjekt nr 1. Mitt jobb! Har världens sämsta villkor, tjänar ingenting o de vill i princip man ska jobba gratis. De kommer jag oxå o göra om jag räknar med alla utgifter jag har haft pga jobbet.

Min bil har lagt av och måste skrotas
Två par stövlar sönder
Två par regnbyxor sönder varav ett par goretex byxor som jag köpte för 1200 kr.
Min mobil gick sönder när det regnade så mkt en dag och jag hade den i regnjackan som tydligen inte höll tätt.

Ja de var dagens (eller kanke månadens eller sommarens) klagomål.

Nu ska ja inte klaga mer, lätt att man blir uppfattad som bitter o bara klagar hela tiden o inte är glad för nånting.

Nä nu ska jag snart äta min lax och kokt potetis och tzatziki till middag. Mums! Sedan ska jag fara o gymma lite. Synd o träna inomhus i de fina vädret men jag behöver verkligen gymma lite nu. Har varit lat ett bra tag nu så de e dags o va lite nyttig.
Idag var det riktigt varmt ute i skogen. Jag kände mig dessutom hur ensam som helst. Rix fungerade inte heller, det var världens åskväder när jag körde till övik på kvällen så masten kanske hade fått sig ett nedslag eller nått. Vad vet jag. Värre kändes det oxå när jag väntade o längtade efter att Peter skulle ringa mig, väl när han gjorde det kunde vi bara prata i fem- tio minuter. :(  Det är väl så när man själv har massa kuliga saker för sig. Då saknar man den andra inte lika mkt. De vet ju jag, men drygt är det när man e den som har trist.

For på friskis o svettis gympa ute i solen. Var ganska skönt men ja hade som inte ro i kroppen. Längtar till helgen, d ska jag sola och bada o ha de skönt. Nästa vecka kanske jag får jobba i umeå !!