Zack har varit hos mig en månad nu. Vacineringen är gjord och han väger 9 kg. Jag kan nog säga att han i princip är rumsren nu för det har inte hänt en olycka på ett par veckor nu. Han är så duktig och håller sig hela natten samt gårmot dörren när han är nödig. 
 
De som däremot är på minus sidan är att han tuggar som en galning. Massor med leksaker har blivit tuggade på samt sladdar, tapeten mm. 
 
Mötet med nya männsiskor är fortfarande lite läskigt men han är ändå nyfiken på de som passerar. Men vill de hälsa ryggar han tillbaka. Är noggrann med att försöka ge alla som vll hälsa godis att mata han med. 
 
Han har verkligen ett stort behov av att sova. Jag skulle säga att han har mkt lättare för att varva ner än att gå upp i vav. För är han trött så är han trött. Är han pigg så vill han mest springa omkring samt hoppa på mig o bita mig i händer och armar. 
 
Försöker att leka med han varje dag för att få igång leken mer. Ibland går de o ibland inte. Jag får verkligen passa på när det är störningsfritt och han är på sitt piggaste humör. Är han lite trött eller det är mkt liv omkring är det väldigt svårt. Jag kan tycka att det är väldigt frustrerande. Han har mkt energi men ändå inte så stort föremålsintresse. Men jag får kämpa på med o leka lite och ofta o så hoppas leken kommer igång såsmåningom. 
 
Poletten att kunna gripa och hålla ett föremål har verkligen trillat ner nu så det är han jätteduktig på.