På torsdag blir Zack 5 månader. Vägde han i morse och han väger 15,5 kg. Han har bara ökat 2 kg på 1 månad! Undrar om han inte kommer bli så stor om han redan börjar sakta ner ordentligt? Höjdmässigt är han ngn cm högre än Iggy så kanske runt 46 cm. 
 
Sista valpkursen är imorgon. Vi har testat på lite rally lydnad. Blev faktiskt lite sugen på det. Jag och en annan kursdeltagare tänkte börja träna rally tillsammans 1 gång per vecka i loboo. De är som en lagom aktivitet att göra under vintern. 
 
Nu är det ju för övrigt inte så mkt snö så jag har börjat så smått göra små linjetag för killen. Han får följa med o lägga ut o sen går vi till en startpunkt 10-15 meter bort. De har han klarat jättebra. Men jag för bara 2-3 ggr för att han inte ska bli less. 
 
Lydnad tränar vi lite i köket varje dag. Sitt ligg stå fotgående ingångar stadga backa target mm. Har lagt mkt tid o fokus på snabba rörelser i ligg o sitt. Han gör de jättebra i köket men sämre utomhus eller på nytt ställe. Börjar tänka att de kanske snarare är underlaget som gör att han inte vill lägga sig än ny plats. 
 
Han har en del väldigt fina sidor. Han är väldigt arbetsvillig och kan träna hur länge som helst så länge de finns godis. Han är pigg och alert och är har oftast bra fart i benen. Hans mindre kul sidor är att han är så osäker på nya människor samt att han inte går igång så bra på lek. Han bär dock otroligt mkt mer nu. Hämtar alltid saker när han är rastlös.