Jag och Peter åkte upp till piteå och svärföräldrarna på fredag eftermiddag. I piteå var vi ett gäng som hyrde en nybyggd hundträningslokal och tränade agility ett par timmar. Kul med lite finslipning dagen innan tävling.
 
Klass tre gick sist på dagen och det betydde att jag inte behövde vara på plats förrän vid 12. Skönt :) Men allt som oftast så är man ju på plats i vääldigt god tid så klass tre började inte förrän kl 14!
 
Sovmorgon är alltid skönt och jag hann även med en långprommis med Elton innan start.
 
Loppen då:
 
AG3A: Här var det en rätt klurig bana med mycket framförbyten. Framförbyten är lite krångligt att hinna med när man har en supersnabb hund. Jag hann helt enkelt inte med att placera mig överallt där jag behövde vara och Elton smet bakom ryggen på mig in i en tunnel men kom ut igen vilket gav oss en vägran.  Sen blev det även en rivning så 10 fel totalt.  Tiden hade inte räckt även om vi hade nollat för det var flera ekipage som hade bättre tid än oss. Nä, den här banan tycker jag inte att jag fick någt flyt i.  
 
AG3B: En rolig bana som var mycket mer flyt i. Eftersom banan var lätt så gällde det att köra järnet eftersom många ekipage nog skulle nolla. Förargligt nog blev det ett missförstånd på andra hindret redan eftersom jag nog inte visade det nog tydligt och det blev en vägran. Jag slutar som alltid räkna felen efter 5 fel. Men vi fick en rivning och kanske ett kontaktfältsfel på a hindret med.
 
Men imorgon är det nya tag :)
 
Bjuder på filmen från det första loppet: