Ikväll ska jag fira valborg med Peter, min syster yster och några andra. Vi ska grilla, leka lekar , dricka lite vin och sedan fara o kika på nån brasa, mysigt!

I morse så var jag på skogsstyrelsen och träffade min handledare för projektarbetet. Jag ska vara där i en månad på praktik så vissa dagar kommer nog bli långa när jag ska ut till distrikskontoren i Vindeln och bjurholm mm. Men det kommer bli intressant! En av mina tänkbara arbetsplatser i framtiden är just skogsstyrelsen så det gäller att göra ett bra jobb och visa framföterna!

På eftermiddagen tog jag och en kompis en långpromenad med Wilma i solen. Jag blev riktigt trött efteråt, det måste vara värmen som gör att man blir så slö. Men inte ska man klaga på värmen när man kan promenera utan jacka :)

Elton har plötsligt börja få tillbaka sin kamplust?! Iallafall inomhus när han är uttråkad, visst det kanske är bäst att inte kampa så mkt nu när tänderna byts men det är så svårt att låta bli att göra det. En av mina viktigaste saker jag vill lära in medans Elton är liten är att han ska uppskatta många olika former av belöning. Det blir så mycket lättare sedan att träna när mina belöningar är värda att kämpa för. Vi gjorde ett litet MH med Wilma på instruktörsutbildningen i söndags . Wilma har noll kamplust och knappt nått föremålsintresse, det är väldigt tråkigt tycker jag.

Därför har jag börjat kika mer och mer på www.klickerklok.se för att ta till mig lite tips på hur man tränar in bra belöningar.