Så nästan en vecka sent kommer uppdatering från förra helgen.
 
Lilla Ozzy var hemma med husse i helgen och det hade gått så bra så.
 
Jag Ida och Camilla åkte upp till boden på fredagen. Vi bodde i ett rum på bodens brukshundsklubb. Det som var väldigt skönt med den här helgen var att klass tre var sist bägge dagarna och man fick en härlig sovmorgon både lördag och söndag :) Vi hann även med att göra en hel del annat förutom att häcka vid agilityplanen. Bland annat tränade vi lydnad på lördagen och jag fick tillfälle att nöta på frammåtsändandet med en grupp bestående av Ida och Nils. På kvällen hade vi kräftskiva med litet knytkalas vilket var jättetrevligt :)
 
På söndagen hann vi ,med en tur i blåbärsskogen och trots att jag bara plockade för hand så fick jag väl med mig ca 2 liter hem. Så nu har jag fulla frysen av blåbär, hjortron och hallon. Bara lingonen saknas nu innan det är komplett med bär :)
 
Loppen då:
 
Ag3 på lördagen resulterade i en disk då Elton missförstod mig i starten och tog hinder nr två från fel håll. Förutom det flöt loppet på bra tycker jag.
 
 
 
Hopp loppet var en kul bana men med en krånglig start (som vanligt?) som många diskade sig på men jag lyckades få Elton genom starten. Dock fick han en väldigt vid sväng på ett ställe och sprang runt ett hinder. Eftersom vi redan hade fått en rivning dessutom så körde vi bara på och diskade därmed oss.
 
Ag3 på söndagen flöt på bra förutom att han gick ur slalomet flera gånger. Det har han gjort tidigare med. Nu blev han riktigt låg av att köra om slalomet så egentligen kanske jag i efterhand borde diskat oss och kört vidare. Men mer enkla slalom och mycket motivation på träning! Ofta blir det ju att man fokuserar så mkt på att träna på krångligheter att man kanske tappar i fart och motivation. Iallafall jag måste tänka på att köra lätt och kul ibland med.
 
Det sista hopploppet var kaos. En bana med väldigt avancerad handling från början till slut. Starten blev fel och därefter tappade jag bort mig själv. Hatar banor där det är oflytigt och alla hinder skall tas från "fel håll. Nackdelen med att tävla i klass tre.