Imorse så var det träning med draghundsklubben. Vi körde en runda på 4,6 km i kullaskogen. Vi började med ett pass med omkörningsträning där samtliga sprang med hundarna och tränade omkörningar. Alla skötte sig bra och Iggy burnade om hela högen lätt som en plätt :)
 
Sen cyklade vi rundan. Iggy fick starta först och det gjorde han riktigt bra. Fullt fokus frammåt :) Han har verkligen utvecklats min lille prins och det är jättekul! Såklart får han ju mkt bättre fart när han sen blir omkörd och kan dra på någon men han drar OK även om han är först :) Något jag märker dock är att han inte riktigt har ork för nå mycke längre sträckor än så. Passet innan detta var nästan 7 km och det blev alldeles för långt. Jag har ju tränat mest med han lös på mina springturer i sommar. Så det är på sin plats att vi börjar köra iallafall två dragpass i veckan nu.
 
Sen fick hundarna vara hemma en stund medan jag var och fikade hos pappa och var och handlade på maxi och sen blev det ett lydnadspass på klubben. Tomas körde igenom oss i den nya 2an vilket Iggy gjorde väldigt bra hela programmet förutom vittringen där han blev superosäker och plockade först rätt pinne men sen plockade upp alla möjliga o kom in med fel. Så där behöver vi träna mer. Men den nya apporteringen gjorde han fint! Funderar faktiskt på om jag ska starta han i KM i tvåan. Jag har ju faktiskt inte startat trean än så jag får ju om jag vill. Dock så har jag hört att om jag inte tar ett förstapris så får jag inte starta trean! Så jag måste fundera lite på det.
 
Elton gör jag ingenting med just nu förutom att gå korta promenader. Han fick ju inte OK på senaste återbesöket i Sundsvall så rådet var ju att ta det ännu lugnare en månad till. SUCK! Så nu har det gått ytterligare en månad och istället för att åka ner till Sundsvall än en gång så ska jag boka tid på björkstadens o se vad de tycker. Just nu känns allting så hopplöst och jobbigt. Ser ju i Eltons ögon att han är pigg och glad o vill göra saker och det smärtar så att inte låta honom göra någonting. Hans muskulatur är ju i princip obefintlig dessutom, han som varit rena krutpaketet är nu betydligt spinkigare än Iggy.