Idag var vi och gick det sista passet  i vattentrasken. Om jag räknar rätt så är det pass nr 15 om jag räknar in alla pass. Han har gått förutom i Umeå på djurkliniken gått både i Gammelstad och på Ultuna.
 
Eftersom ortopeden i Gammelstad tyckte att vi lika gärna  kan börja träna hemma nu istället så sparar vi pengarna för roligare saker.
 
Sophia började att känna igenom honom och hon upptäckte ingen smärta hur hon än klämde och kände och det är ju bra! Han travade sen på helt obekymrat i trasken. Det enda nu som vi vill få till är att han ska börja bygga mer muskler på vänster ben så att de blir liksidiga.
 
Jag hade även med mig min egen pitalesboll och den fick godkänt med råge.Den är perfekt i storlek för honom eftersom han kan stå med rak rygg på den. Jag är nöjd att jag med små medel har kunnat fixa de saker som behövts utan att lägga en förmögenhet. Tex har jag sytt upp egna specialanpassade viktmanchetter, jag har köpt en boll som kostar 99 kr och sen har min svärfar gjort cavalettihinder åt mig allderles gratis!
 
Jag har nu fått lite tips med mig om fortsatt träning för att han ska stärka upp sin muskulatur. 
 
*Skrittträning i blåbärsris
*Skrittträning i backe
*Intervaller i trav/galopp
*Simning ute när det blir lämpligt väder
*Använda benmanchetter varje dag
*Balansövningar på bollen
 
Förutom detta så får han massage allt som oftast varje dag.
 
Jag ska fortsätta nu hemma på egen hand men kommer att åka och kolla av honom ibland ändå.