Just nu har vi bara haft sommar och njutit av de lilla som finns kvar av min semester. Alltså inte fokuserat alls på någon organiserad träning. Något agilitypass, lydnadspass utanför huset och ett spår i stugan har det blivit. Allt lite sporadiskt och när andan har fallit på. Så som det ska vara när man har semester.

Vi har passat på att vara i stugan en helg och bara njutit av vädret, badat, solat, åkt ut på småutflykter och haft picknick. Spelat tennis, plockat hjortron, vandrat och bara varit. Läst böcker och umgåtts med vänner. Helt underbart har det varit. Inte bästa vädret alla gånger men man kan ju alltid anpassa aktiviteterna efter vädret :)

Är det sol så sticker man till nån strand och badar och är det mulet tränar man hund/går på stan eller nått annat.

Lydnadsträningen går sakta men säkert frammåt. Drömmen hade ju varit att köra elitlydnaden till hösten men ännu sitter inte alla moment. Körde ett pass med rutan idag. Han gjorde den super, hittade rutan varje gång fastän jag flyttade runt den och skickade från olika håll :) Apporteringsdirr gick däremot kasst. Tillbaka till ruta 1 igen.. Fjärr och dumzätat känns inte alltför långt bort.