Det har varit lite bildfattigt i min blogg, det beror på dels att jag inte själv har någon kamera och Peters gick sönder för några månader sen, kanske är dags att köpa en nu när man fått lön?! Vet dock inte vad man ska köpa, vill ha nån liten enkel och som är snabb på att fota och bra att fota rörelse utan att bilderna blir gröt..  Billig ska den helst vara oxå, teknik håller ju inte så länge dessa dagar...

Men men, nu har jag lite bilder på Eltons syskon att sätta in, ögongodis!



Druva, Elton och Ernst

Inte lätt att se vem som är vem kanske när alla är svarta med vitt på bröstet.. Men till vänster är syrran Druva från en tidigare kull, hon är 1,5 år och en urmysig liten tjej som påminner fruktansvärt mycket om Wilma i sätt och temperament. Förutom när det gäller arbete då, där är hon flera strån vassare och pigg och alert. Hade lätt kunna ta med henne hem redan första gången jag var och hälsade på för att titta på valparna.

Ernst till höger om Elton är en mycket grövre kille än Elton, mer muskler och mer maskulin med tyngre huvud. Annars i stort sett lika stor som honom.  Mycket coolare temperament än Elton, om det beror på träning eller på gener vet jag inte. Men uppfödaren har 5 hundar hemma, då är det ju kanske en naturlig del av hundarnas vardag att ständigt få vänta på sin tur och se på när andra hundar jobbar. Dessutom har man ju en enorm fördel att ha jobbat med rasen och vet precis hur man ska fostra och träna från början. För Elton är som en helt ny ras för mig. Hade kanske varit lättare om jag hade haft bc innan ;)



Närbild på trion





Druva apporterar

Druva och Druvas syster Dixie startades förresten i augusti på vattenprov och de klarade provet båda två! Grattis till er! Det får bli nästa års mål för mig och Elton att fixa det.