Så har man varit ledig i drygt en vecka. Det bästa är att jag även har en hel vecka kvar av ledighet :)
 
På julafton åkte vi upp till Peters föräldrar i Piteå och har varit där en vecka. Där har man verkligen haft jullov och blivit ompysslad till max av Peters föräldrar. Inte många knop har blivit gjorda däruppe, ett skidpass unnade jag mig på lindbäcksstadion utanför Piteå men det var lika dåligt med snö där som i Umeå så spåret var väldigt kort och hårt och isigt så det blev bara en gång. Annars gjorde vi en utflykt till IKEA i Haparanda en dag och sen anordnade vi möhippa för en kompis. Det var jätteskönt att vara i Piteå men lika skönt att komma hem igen-borta bra men hemma bäst!
 
Jag är faktiskt ganska less just nu på att ALLA ska uppdatera på facebook om vädret, hur lite snö det är, hur mkt blankis det är och hur hemskt det är med en grön jul. Visst, jag hade också velat ha massor med snö så att skidspåren skulle kunna bli längre (för just nu är man rätt ordentligt less på att åka nydalas 2,7 km slinga varv på varv) men jag ser även något positivt på det hela. Det går ju att träna SÖK!! Idag träffades vi ett gäng på hela 6 personer för att träna.  Värderleken nu är perfekt för skogsarbete. Eftersom temperaturen är runt nollan så är det ingen risk att hundarna blir överhettade. Det är heller inte för kallt för dem att ligga i bilarna. Det har heller aldrig varit så lätt som nu att få folk att vilja träna. Under vår sommar och höst är det ju så många andra aktiviteter som lockar. Så en sån här vinter kanske inte är helt fel iaf:)
 
Elton gjorde ett jättebra arbete och jag ser att han gör framsteg när det gäller tomslagen. Idag körde jag lite blandat figge och tomslag och han gjorde tomslagen så fint :) Fortsätter han utvecklas i den här takten blir det absolut o tävla en hel del sök i sommar!
 
Sen en annan sak som jag är helt lyrisk över är att Umeå brukshundsklubb äntligen är klar med sin egna inomhushall! Jag ska faktiskt premiärträna där några gånger den här veckan. Det ska bli spännande :) Vintern är ju väldigt lång häruppe och det gör så mycket att kunna ha möjlighet för vinterträning. Visst kan man träna på upplogade och upplysta parkeringar (i alla fall lydnad) men det är ju så mkt trevligare att kunna slippa dom där tjocka bylsiga kläderna och att träna i halvdunkel och på hårt /isigt underlag.
 
Det här blir mitt sista blogginlägg för i år. Så gott nytt år!