Jag har som väntat på att bli sjuk rätt länge nu. Jag har verkligen omgett mig med sjuka personer (omedvetet). Precis alla är och har varit sjuka. Men trots det så har jag klarat mig, fram tills nu. Jag var till sthlm på tjänsteresa i tisdags och i onsdags hade vi arbetsplatsträff. Det blev väl för mkt för mitt immunförsvar. Jag körde drag i onsdagskväll, körde hundarna i dubbelspann på milen som nyss blivit pistad. Hur fin som helst o framförallt Iggy gick som en räcer nästan hela vägen trots att vi nästan aldrig kör mer än 5 km i sträck! Men sen vaknade jag upp på torsdagen o mådde piss.
 
Känns typiskt nu när det blivit kallt och sol. Perfekt väder! Jag vill ju ut o dra ju till helgen :(
 
Sen missade jag ju Umeå bks årsmöte dessutom igår. Velade ett tag om jag skulle fara men stannade hemma. Tur var väl det för idag mår jag om ännu sämre än igår plus att jag hade bara känt mig besviken på årsmötet.
 
Skickade nämligen in resultat till årets lydnadshund men det var tyvärr  efter senaste datumet. Enligt styrelsen accepterade de inte sena anmälningar o de trots att ingen annan ens skickat in till den titeln! Tycker det var lite snålt.
 
Sen en annan grej var att jag o Elton vann ju distriktsmästerskapet i spår i höstas på Skellefteåtävlingen. Det uppmärksammades inte heller o då fick jag veta att det helt enkelt "glömts bort".
 
Vi var ju dessutom 2 poäng i från att vinna DM i lydnad dessutom. Vi vann DMet men tyvärr tävlade vi då för typ världens hårdaste domare och fick 154 poäng o ett 2a pris trots att Elton gjorde alla moment o de hyfsat bra. Reglerna säger ju att man bara kan vinna DM om man får ett 1a pris. Nu har distriktet ändrat den regeln så att man ska vinna lägst ett 3e pris men de blir först från detta år.
 
Utmärkelser är ju inte allt men de e ju kul när det uppmärksammas när man gör bra prestationer.
 
Nåja, slut på detta klagoinlägg.
 
 
Elton från i höstas när vi vann DM i Skellefteå och även tog vårt 7e Cert i spår!
 
Elton efter årsmötet 2014. Då fick vi utmärkelse för: Lydnadschampionat, agilitychampionat x 2, DM vinst i spår, lag guld i agility.