Efter tävlingen var klar i söndags så åkte alla deltagare hem. Ingen prisutdelning, ingen resultatgenomgång eller nått. Domaren hade bråttom hem och resultaten skulle komma upp på webben senare. Jag hade anmält Elton för meritering  innan loppet. Det kostar 50 kr extra att göra det och innerst inne kändes det verkligen onödigt att göra det för jag tänkte att vi har väl ingen chans för att få nån bra tid. Men samtidigt kände jag att OM jag inte gör det och det skulle gå bra, ja då skulle jag ju gräma mig. Chansen fanns ju i alla fall att kanske bli godkänd draghund iallafall (DRH II). Och tur var väl det att jag anmälde oss till meritering.
 
I två dagar har jag funderat och väntat på att få besked av domaren. Ikväll ringde hon och meddelade att hon var grymt imponerad av oss. Att en cockerspaniel kan hävda sig så bra mot de stora Vorstrarna tidsmässigt!  Så hon tänkte ge mig ett draghunds CERT!
 
Jag kan inte fatta det, det är helt sjukt. Jag har egentligen inte haft någon tanke på att tävla i drag. Jag lärde mig skejta för två år sen. Sen dess har vi kört drag för skoj skull och mest för att det är en kul motionsform. Elton har en väldigt bra springskalle och är riktig duktig trots det lilla formatet.  Nu kanske jag kan ta åt mig äran lite jag med för det känns som jag har blivit bättre och bättre skidåkare. Ännu bättre hoppas jag på att bli då jag börjar en skejtkurs imorgon :)