Efter kennelträffen så begav vi oss hemåt igen. Vi hann mellanlanda en natt och sen åkte vi till fjällen (Adolfström) och var där från tis-lör. Dagarna bestod av kortare dagsturer och det passade ganska bra då vi hade Linnea med oss i bärstol/bärsele och Elton som inte fick gå längre sträckor. Näst sista dagen rejsade Iggy runt med en annan hund och lekte och blev halt i ett bakben! Jag blev helt förtvivlad och tänkte att hela tåmeveckan blev förstörd. Men jag lät Iggy vila de sista två dagarna och mirakulöst blev han helt bra så de måste ha blivit en väldigt liten sträckning eller nått. Puh!
 
Jag gick brukslydnad och uppletande för Monica Henriksson. Jag hamnade i en schäfergrupp (igen!). Jag har nog aldrig varit nöjdare efter ett läger än nu. Jag tycker hon hade en väldigt bra plan för hela veckan och vi hann träna så otroligt mycket. Dessutom hade hon väldigt bra övningar.
 
Hela veckan var indelad i olika teman varje dag. Vi började med teori (som hade kunnat varit kortare iof) och sen tränade alla på det temat för dagen. Vi hann med o träna två pass var och sen körde vi uppletande och sist platsliggning med skott. Några dagar hade vi även budföring.
 
Mitt absoluta hat moment frammåtsändande kom vi jättelångt med på bara några pass och nu vet jag hur jag ska jobba vidare med det. Det känns plötsligt inte så hemskt längre! Vi kanske kommer få till det :) Platsen med skott har vi kört varje dag. Bara första dagen satte han sig upp vid första skottet annars har det gått bra :)
 
De känns plötsligt inte helt omöjligt att vi kan prova på en högre start på Umeås höstprov i oktober!
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej