Nu har det varit en period på några veckor där det inte blivit något drag alls för killarna. Det har inte kunnat gå att åka skidor efterson snön har försvunnit o det i kombination med att vägarna varit väldigt leriga med fläckar med snö har även omöjliggjort barmarksdrag. Men de var nog bara en välbehövlig vila för killarna.
 
Men igår drog jag ut sambon för en tur runt nydalasjön på cykel. Vi tog varsinn hund, jag tog Elton och han Iggy och efter en uppvärmning där de fick vara lös o rasta sig så körde vi 6,5 km efter grusvägen med totalt tre korta vilopauser. Elton var hur taggad som helst o hade till och med startskall :) Elton fick vara hare hela vägen och Iggy gick som en liten kanonkula efter. Trots att de var lite geggigt här o där så sprang de med oförminskad fart hela vägen!
 
Ska nog ut nån fler gång i veckan men då köra dem en och en. Iggy behöver träna på det.
 
Sen idag på lunchen blev det lite lydnadsträning. Körde en kedja med Iggy med fritt följ, sättande, inkallning och rutan. Det gick super! Varvade med att ha target och sen ta bort den o de var inga problem :) Inkallning med stopp gick jättebra! idag körde jag inte med leksak bakom utan det blev ett kast med boll.  

Kommentera

Publiceras ej