I går åkte jag och Helene och körde drag ett varv på kullaspåret. Efter det så hittade vi en hyfsat snöfri skogsplätt och körde uppletande. Det är verkligen rekordtidigt i år som snön börjar försvinna. Att man dessutom kan köra både drag och uppletande samma dag är ju smått fantastiskt :)
 
Är lite ledsamt att snart går det inte att åka skidor mera, kullaspåret är väldigt isigt och på sina ställen sticker det upp en del kvistar och annat. Konstsnöspåret brukar ju funka ytterligare några veckor men till mitten av april är säkert det med borta. Men jag är jättepeppad nu på bruks! Och Elton var jätteduktig. Märks inte att vi ens haft uppehåll! Men det märktes att vi hade dragit ett varv innan för han hade så balanserat tempo i rutan. Nästa helg blir det nog att lägga årets första spår :)
 
Iggy är då en väldigt enkel valp vill jag säga. Det sker dock en del kissolyckor nu och då men de är väl så det är med valp. Har börjat lämna dom ensamma smått medan jag duschar, går ut med sopor mm och det verkar funka bra peppar peppar!
 
Elton gillar Iggy och leker gärna med han ibland men vill inte gärna dela korg. Han har fått träffa en dvärgpudelvalp i veckan  samt provat att åka cykelkorg.  I veckan är det nog dags att låta han se lite nya miljöer. Det är ett heltidsjobb med valp :)

Kommentera

Publiceras ej