Igår när jag åkte iväg och red med ARKUM så var det med en tjej som berättade att hon var medryttare på en häst som hon skulle åka till imorgon och rida. Kom på den goda Idén att följa med och ta med Elton för lite miljö träning bland stall och hästar.

De är ett stall som ligger i överboda, en halvtimmes körning från umeå. Hästarna är gammeldagsa bruksnordisar med mycket man och päls och hovskägg och används till turridningsverksamhet. De var verkligen lugna och goa och perfekta att titta på för Elton.

Lämnade Wilma hemma den här gången för att han inte skulle följa henne hack i häl. Dessutom fokuserar hon bara på att äta hästskit så då har man inte annat o göra än o försöka hindra henne. Elton fick även han tag i en frusen hästboll men den lyckades jag hindra honom från att svälja. Annars tyckte han de var lite läskiga men sen var han mer intresserad av att leka med höet, bita i grimskaft och allt annat som fanns.


 



 












1 kommentarer

helene

28 Feb 2009 17:07

jag gissar på skabb för att hon kliar sig väldigt mkt i ansiktet och är röd och sårig. Uppfödaren tänkte samma sak. Men det kan ju vara nått annant. Nån allergisk reaktion eller så. Men nosen är precis så buklig/svullen som den ser ut. Det var det bilden skulle demostrera... :(



Kul med hästmiljöträning för Elton!

Kommentera

Publiceras ej